DSC_0867 R1-2.jpg
 

Eko Headquarters

This was a particularly exciting opportunity to apply Eko's industrial design principles on an architectural scale. In keeping with the company’s medical and innovation mission, my goal was to create a healthy work environment for team collaboration and individual deep thought.

The heart of the office is the custom staircase, designed for impromptu meetings and team gatherings. Breakout spaces and private rooms are tucked in residual corners, leaving large zones for team workstations.

The materials evolved from the product itself – layering white, metal and glass with vibrant swaths of white oak and green walls. Strategic wall placement and use of glass maximized natural light, and encouraged a more pleasant indoor-outdoor experience. 

Role: Lead Designer

Construction: V&M Construction • Berkeley, CA

 
 
Level 1: Before

Level 1: Before

Level 1: In progress

Level 1: In progress